Vuurloop Creëer je eigen toekomstpad

Hosted by Verbogen Ster

Voor wie?

Wanneer jij (weer) wilt ervaren hoe je je gevoel volgt en bereid bent nieuwe levensveranderende beslissingen te maken in/over jouw leven. Je hiervoor jouw verantwoordelijkheid wilt nemen en belangrijke keuzes maken vanuit een natuurlijk gevoel voor leiderschap. En je daarbij bereid bent een verandering door te voeren als dat nodig blijkt te zijn. Een proces waarbij je naar binnen durft te kijken. Dan is de vuurloop van 4 april iets voor jou!

Stappen zetten op je eigen te creëren toekomstpad! Dat is waar het bij de vuurloop van 4 april aanstaande over gaat. Want wanneer jij je gevoel gaat volgen en doet wat jouw intuïtie je ingeeft, zul je merken dat deuren opengaan en alles vanzelf gaat stromen

Wat is vuurlopen?

Vuurlopen is een van de oudste menselijke rituelen. Het bestaat al duizenden jaren en wordt gebruikt in verschillende culturen als inwijding. Maar ook voor het welzijn van de gemeenschap en voor fysieke of psychische gezondheid. Vuur trekt aan, verwarmt, transformeert en zorgt voor een intern verwerkings- en veranderingsproces. Nog steeds lopen mensen over vuur, gewoon, omdat het werkt!

Vuurlopen kan je eigenlijk niet uitleggen, maar kun je het beste zelf ervaren. Je leert angsten en negatieve gedachten te overwinnen, keuzes voor jezelf te maken en leiderschap te nemen over die keuzes door letterlijk naar dat doel te lopen. Dit gevoel van eigenwaarde, kracht en eigen kunnen, dat je via je eigen lichaam mag ervaren, heb ik in de afgelopen jaren al aan veel verschillende mensen mogen meegeven. Waaronder: bedrijven die hun doelen extra kracht en richting willen geven; vrouwen die vanuit innerlijke kracht hun persoonlijk leiderschap ontdekken om zo de regie over hun leven (terug) te nemen; ouders en hun kinderen laten ervaren dat er meer verbinding ontstaat door vertrouwen; groepen pubers die de vrijheid voelen zich vanuit meer vertrouwen naar elkaar durven uiten waardoor meer respect ontstaat voor ieders keuzes. En jou gun ik deze ervaring ook.

Waarom dan juist nu een vuurloop?

2020 wordt in de astrologie gekenmerkt als transformerend jaar. Een jaar waarin je min of meer gedwongen wordt om veranderingen door te voeren. En waarbij je angsten en destructief gedrag los laat.

Daarbij wordt 2020 in de numerologie gezien als een bijzonder jaartal, 22 is een meestergetal (dubbele getallen brengen hogere energieën met zich mee). Het is verbonden met het opbouwen van een nieuw leven en een nieuwe wereld. Het getal 4 (2+0+2+0) staat voor orde, verantwoordelijkheid, stabiliteit, veiligheid en praktische oplossingen.

Een perfect moment dus om datgene wat je wenst of juist niet meer wenst extra kracht bij te zetten!

Wat gaat deze ervaring je opleveren?

Na deze dag weet je welke manier van denken je in kunt zetten en staat bewust kiezen en verantwoordelijkheid nemen over jouw leven nog meer centraal. Je hebt ervaren hoe je zelf leiderschap neemt over je leven en dat het daardoor mogelijk is dat je jouw toekomst zelf creëert. Waarbij, wanneer je het vertrouwen hebt in jezelf, het ondenkbare heel realistisch is.

Wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven. En daarbij wilt ervaren hoe je je eigen toekomst te creëren. Geef je dan nu op door een mail te sturen naar esther@verborgenster.nl (je ontvangt van mij daarna een betaallink) met de volgende gegevens:

Naam (voor- en achternaam)

Mailadres

Praktisch:

Waar: Hulten (adres ontvang je na definitieve inschrijving)

Tijd: 15.30 – 20.00 uur

Tarief (na betaling is je deelname pas gegarandeerd!):

€ 115,- incl. BTW voor particulieren.

Voor zakelijke deelnemers geldt een ander tarief, neem hiervoor contact met me op.

Maximaal 20 deelnemers VOL=VOL

Ruim een week voor de vuurloop krijg je nog een mail met nadere en praktische informatie

Times: 15.30 – 20.00 uur
Location: Hulten (adres ontvang je na definitieve inschrijving)
Fee: €115